Mogelijke gestolen emballage kratten aangetroffen na korte achtervolging

0
Foto @Politie_Oss

Oss | Vannacht omstreeks 02.45 uur hebben agenten een korte achtervolging gehad door de wijk Oss РZuid. De bestuurder van de bestelauto reed met hoge snelheid en gedoofde verlichting door de wijk om aan de agenten te ontkomen. Uiteindelijk is het betreffende voertuig in de wijk aangetroffen zonder bestuurder.

De achtergelaten bestelauto zat vol met lege emballage kratten. Wij hebben dan ook sterk het vermoeden dat deze kratten van diefstal afkomstig zijn en dat dit ook de reden was voor de bestuurder om uit handen te blijven van de politie.

Heeft u informatie over deze zaak of zijn deze mogelijk gestolen emballage kratten bij u weggenomen? Belt u dan 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here