Politie zoekt getuigen van aanrijding voetganger

0

Oss – De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de Berghemseweg op maandagmorgen 1 januari rond 0.35 uur. Een 28-jarige vrouw uit Oss raakte daarbij gewond.

De vrouw bevond zich op straat voor een horecagelegenheid. Ze was bezig met opruimen van het eerder afgestoken vuurwerk dat op straat lag. Op dat moment kwam een bestelbus met hoge snelheid vanuit de richting van het centrum gereden. Deze veroorzaakte een aanrijding met de vrouw, die op de straat viel. De bestuurder van de bestelbus gaf vervolgens gas en ging er vandoor.

Het slachtoffer is door de gealarmeerde ambulance gewond naar het ziekenhuis gebracht en daar behandeld.

Getuigen

Door de politie is ter plaatse technisch onderzoek verricht en gesproken met getuigen. Ook kijkt de politie of er mogelijk camerabeelden zijn waar iets op staat dat we in het onderzoek kunnen gebruiken.

Wij zijn op zoek naar het volgende voertuig:

– Grijze bus
– Vermoedelijk een Ford Transit
– Weggereden over de Berghemseweg in de richting van Berghem.

De politie wil graag in contact komen met mensen die het ongeluk hebben gezien of iets weten dat er mogelijk mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Digitaal melding doen kan ook. Vul dan onderstaand tipformulier in.

Eerdere aanrijding

De politie houdt er sterk rekening mee dat de bestelbus enkele minuten voor het ongeluk op de Berghemseweg, betrokken was bij een aanrijding op de Oostwal. Daar stond een personenauto voor het stoplicht te wachten toen hij van achteren werd aangereden door een bestelbus. Daarbij ontstond uitsluitend materiële schade, maar de bestuurder van de bus ging er ook hier vandoor. Hij sloeg vanaf de Oostwal de Berghemseweg op.

#Bron : Politie.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in