Lege schappen in Berghem door miljoenenschuld

0

BERGHEM | Albert Heijn stopte de leveringen van goederen aan AH-vestigingen in Leiden en Berghem van Gerrit van Noort omdat de franchisenemer een miljoenenschuld zou hebben bij de formule.

Dat meldt De Telegraaf op basis van bronnen uit de sector. Bovendien blijkt uit jaarcijfers van 2015,  die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, dat het bedrijf van Van Noort financieel in zwaar weer verkeert. De Van Noort Holding had in 2013 nog een positief eigen vermogen van ruim €600.000. In 2014 is dat omgeslagen naar en €1,1 miljoen negatief. In 2015 is het eigen vermogen zelfs naar €1,5 miljoen in de min gegaan.

Winkels nog open

In Berghem en Leiden houden de lege schappen de gemoederen bezig. Medewerkers van de winkel in Berghem bieden op de  Facebookpagina van de supermarkt hun excuses aan voor de lege winkel. Om er nog wat van te maken, hielden ze zelfs een spelletjesmiddag voor kinderen in de deels lege supermarkt.  Een assistent-bedrijfsleider van de winkel in Leiden vraagt in een Facebookfilmpje om begrip.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in