Zwaargewonde fietser honderden meters meegesleurd op autodak, verdachte weer vrij

0

OSS – De 31-jarige man die maandagavond zwaargewond werd gevonden op de Heihoeksingel in Oss blijkt het slachtoffer te zijn van een aanrijding. De 19-jarige automobilist uit Geffen die de fietser aanreed, is na het ongeluk doorgereden. Het slachtoffer lag toen nog op het dak van zijn auto. Hij is zo volgens de politie honderden meters meegenomen.

De aanrijding vond om kwart over tien plaats op Het Woud in Oss. Op de Heihoeksingel is de fietser van het dak van de auto gevallen. Dat is dus enkele honderden meters van de plek waar hij werd aangereden.

Op de Cereslaan belde de automobilist met zijn familie. Die heeft hem opgehaald en naar de plek van het ongeluk teruggebracht. Daar is hij vervolgens aangehouden door de politie. Zijn auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Buiten levensgevaar
Het slachtoffer, van wie de woonplaats nog niet bekend is, is zwaargewond naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Hij heeft enkele botbreuken en hoofdwonden, maar is buiten levensgevaar.

De 19-jarige automobilist is dinsdagmiddag weer vrijgelaten, in afwachting van verder onderzoek. Hij blijft ervan verdacht door te zijn gereden en het slachtoffer achter te hebben gelaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in