Verdachten van handel in drugs aangehouden

0

Oss – We hielden donderdagavond 24 augustus in Oss twee mannen aan op verdenking van handel in harddrugs. Het tweetal zit vast voor verder onderzoek.

Naar aanleiding van diverse overlastmeldingen stelden we een onderzoek in naar de mogelijke handel in harddrugs vanuit een pand aan de Lisztgaarde in Oss. Dit leidde donderdagavond tot de aanhouding van een bewoner van die straat en een 40-jarige man uit Berkel-Enschot. De 40-jarige man uit Berkel-Enschot ontmoette de Ossenaar buiten op straat.

Er werden spullen overhandigd. De 40-jarige verdachte werd rond 20.15 uur op de Cereslaan aangehouden. Bij hem werd een zakje met wiet en ruim 2.000 euro aangetroffen.

De verdachte Ossenaar werd kort daarna in Lisztgaarde aangehouden nadat hij daar iets in de kofferbak van zijn auto had gestopt. In zijn auto werd een zak met bijna 60 gram gedroogde henneptoppen aangetroffen. Een doorzoeking in zijn woning leverde vervolgens ruim tien gram cocaïne, vijftig gram hennep en twee boksbeugels op.

Ook de woning van de verdachte uit Berkel-Enschot werd doorzocht. Daar troffen we honderd gram hasj, tweehonderd gram gedroogde hennepplanten en een reeds ontmantelde hennepkwekerij aan. Beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Bron : Politie Oss

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in