[VIDEO] Doos met poes en kitten over twee meter hoog hek gegooid bij asiel

0

OSS – Een poes en haar kitten zijn over een hek gegooid bij Dierenopvang Maasland in Oss. De voormalige eigenaar stopte het tweetal in een dichtgeplakte doos, met nog wel twee gaten erin, en gooide die over het hek van twee meter hoog.

 

Medewerkers van de dierenopvang vonden de doos met het opschrift ‘moeder en zoon’ dinsdagochtend. Toen ze die open maakten, kwamen er een jonge moederpoes en kitten van ongeveer zes weken oud tevoorschijn.

‘Schaamteloos’
Ze snapt dat het voor sommige mensen lastig is dat je kosten moet betalen als je een dier naar het asiel brengt. “Maar moet het dan zo? We hebben ook wel eens mensen die ze achterlaten bij de ingang. Dat is ook niet goed, maar om ze ook nog eens over het hek te gooien. Echt een schaamteloze manier.”

De dierenopvang zorgt nu voor de diertjes en zorgt ervoor dat ze naar een gastgezin gaan, waar ze wel van een ‘liefdevolle verzorging kunnen genieten’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in