Stank op industrieterrein Oss niet te harden

0
Autobedrijf De Keijzer in Oss op het industrieterrein

OSS – De Osse CDA-fractie wil dat de gemeente met een structurele oplossing komt voor de stankoverlast op industrieterrein Danenhoef in Oss. bedrijven klagen daar al sinds 2014 over.

‘Staat hier een kadaverwagen om de hoek?’ Bij autobedrijf De Keijzer in Oss krijgen ze deze vraag geregeld.

Signalen die ook de fractie van het CDA in Oss inmiddels hebben bereikt. Reden voor de partij om vragen te stellen aan het college van burgemeester en wethouders van Oss over de stankoverlast op industrieterrein Danenhoef.

Naar aanleiding van de klachten worden volgens het CDA in Oss steeds tijdelijke oplossingen geboden. Zo worden bijvoorbeeld de putten geregeld schoongespoten. Na een paar weken is de stank echter weer terug. Volgens de partij is het daarom tijd voor ‘een structurele oplossing’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in