Overvallers deden zich voor als medewerkers energiebedrijf

0

OSS – De twee verdachten van de gewapende overval op een woning aan de Trompstraat in Oss maandag deden zich voor als medewerkers van een energiebedrijf. Dat laat de politie weten.

Rond 08.40 uur belden twee mannen aan bij de woning aan de Trompstraat. Nadat de bewoonster de deur open deed, stelden zij zich voor als medewerkers van een energiebedrijf. De bewoonster vertrouwde het niet en wilde weer sluiten. Daarop zetten de mannen hun voet tussen de deur en drongen zich naar binnen. In de woning bedreigen ze de bewoonster met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en doorzoeken het huis. Uiteindelijk gaan zij er met een onbekend geldbedrag vandoor. De bewoonster en haar twee aanwezig kinderen raakten niet gewond.

Signalement
Er is een signalement van de daders: beide mannen zijn tussen de 25 en 30 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Ze hebben een slank postuur en stekelhaar. De ene man was blond, de ander had donker haar. Beide mannen droegen een wit overhemd met daarover een donkere spencer en een donkere broek.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die mogelijk iets weten dat er mee te maken heeft. De politie is met name benieuwd of andere mensen de twee mannen, die nagenoeg identiek gekleed waren, al eerder in de omgeving zijn opgevallen. Getuigen kunnen contact opnemen via (0900) 88 44 of anoniem via (0800)70 00.

Bron : Burgernet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in