Inbreker verdrinkt vier puppy’s in emmer water in Heesch

0
Foto: politie. Onscherp gemaakt door politie.

HEESCH – Bij een inbraak in een huis in de Heelwijkstraat in Heesch zijn zondagnacht vier puppy’s in een emmer met water verdronken. Dat meldt de politie in Oss op Facebook. Agenten deden de gruwelijke vondst in de tuin van het huis. De jonge hondjes waren drie weken oud.

De bewoonster van het huis aan de Heelwijkstraat hoorde rond 00.30 uur gerommel op de begane grond en belde 112. Toen de agenten waren gearriveerd, zag de vrouw dat vier van de zes pups weg waren. Ze bleken verdronken in een emmer in de achtertuin.

De emmer waarin de pups zaten, was afgedekt met een doek. De tuinslang waarmee de pups werden verdronken, stond nog open. Agenten konden niks meer voor de diertjes doen.

De politie spreekt van een ‘laffe’ daad en wil er alles aan doen om de dader te pakken. Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in