Vrouwen melden zich bij politiebureau voor zware mishandeling

0

OSS – De politie heeft twee 18-jarige vrouwen uit Oss aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een zware mishandeling van afgelopen zaterdagnacht. De vrouwen hebben zich zondagavond gemeld bij het politiebureau.

Bij de mishandeling, bij een uitgaansgelegenheid op de Eikenboomgaard, raakte een vrouw zwaargewond aan haar gezicht. Ze zou in haar gezicht zijn geslagen met een glas. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees ook : Vrouw zwaargewond nadat ze met glas in gezicht wordt geslagen

Geopereerd
Volgens de politie is de vrouw zondagochtend aan haar oog geopereerd. “Het is nu afwachten wat de uiteindelijke schade zal zijn”, vertelt een woordvoerder van de politie.

Onderzoek
De twee vrouwen zitten vast. “Het onderzoek moet uitwijzen wat de toedracht en aanleiding is geweest voor het incident en of er mogelijk sprake is van nog andere verdachten”, aldus de woordvoerder van de politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in