Van Driel geschokt door incident met ‘masturberende’ chauffeur

0

OSS- Taxibedrijf Van Driel uit Oss zit flink in zijn maag met een incident waarbij een van de chauffeurs van het bedrijf is gefilmd terwijl hij kennelijk masturbeerde in zijn auto. Dat gebeurde vrijdagavond in Den Bosch.

Op social media werd het filmpje erg veel gedeeld en ontstond er veel commotie. De betreffende chauffeur komt uit Sint-Michielsgestel. Op internet werd het adres van de chauffeur genoemd. Zaterdagavond werd daar een steen door een ruit van een woning gegooid en zouden de chauffeur en zijn ouders klappen hebben opgelopen.

De politie heeft de zaak in onderzoek en kijkt of de chauffeur zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten. De politie waarschuwt mensen om goed na te denken over wat er op social media geplaatst wordt. Het verspreiden van adresgegevens is strafbaar, zo wordt meegedeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in