Geldautomaten Rabobank Oss Bernheze ’s nachts gesloten

0

OSS/HEESCH – Rabobank Oss Bernheze sluit vanaf aankomende nacht de geldautomaten in de regio. Dit naar aanleiding van twee plofkraken recent in Geffen en Vinkel. Daarnaast keert de pinautomaat in Geffen terug.

‘De veiligheid van omwonenden heeft de hoogste prioriteit en daarom heeft de bank besloten om de beschikbaarheid van de geldautomaten terug te dringen in de nacht. Dat betekent dat alle geldautomaten in de regio Oss Bernheze vanaf 14 juni een nachtsluiting kennen’, aldus Rabobank in een verklaring. De geldautomaten zijn voortaan dagelijks beschikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Plofkraken
In maart vond er een plofkraak plaats bij Rabobank in Vinkel. In mei was dat het geval in Geffen. Toen al kondigde Rabobank aan dat in de toekomst pinautomaten ’s nachts gesloten zouden worden.

Geffen
In Geffen keert de geldautomaat weer terug. Op dezelfde locatie, aan het Dorpsplein, wordt een nieuwe geldautomaat geplaatst. Deze is vanaf 16 juni beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in