Brandstofdieven ontsnappen aan politie in Heesch

0
( Foto : Politie Oss )
HEESCH – Brandstofdieven zijn maandagnacht op de Singel tussen Heesch en Loosbroek ontsnapt aan de politie. De surveillerende agenten wilden een achtervolging inzetten, maar de weg werd versperd door een witte bus.

Agenten wilden rond 2.50 uur die bus controleren, toen verderop een personenauto met hoge snelheid weg reed. Omdat de bus in de weg stond, kon de politie de auto niet achterna. In de bus bleken bakken van 1000 en 200 liter te staan met daar bovenop een pomp. Daarnaast rook de bus sterk naar brandstof.

“Omdat wij sterk de indruk hebben dat de verdachten zich bezig hielden met brandstofdiefstal is de bus in beslag genomen. Vandaag zal er verder onderzoek worden ingesteld”, laat de politie op Facebook weten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in