Bekeuringen tijdens controle politie en Belastingdienst bij Paalgraven

0
Foto : Politie Team Verkeer Oost-Brabant

OSS | Tijdens een verkeerscontrole in samenwerking met de belastingdienst bij Paalgraven in Oss werden vandaag voor diverse overtredingen proces-verbaal opgemaakt.
16x snelheid waarvan 2x invordering rijbewijs vanwege een overschrijding van meer dan 50 km/u. Daarnaast 23x terzake het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden, 1x geen gordel dragen, 1x art. 9 WVW1994, dit was de 6e keer voor deze bestuurder waardoor zijn auto inbeslaggenomen werd.

Tevens werd er voor 12 overige zaken bekeurd.
1 personenauto met caravan werd van de weg gehaald. Deze had niet de juiste spiegels gemonteerd, de losbreek reminrichting was niet gekoppeld met het trekkend voertuig, de volledige verlichting ontbrak en er was geen kenteken afgegeven voor de caravan.


Tijdens de inspectie in de caravan zag een collega een vogelnestje met daarin 4 jonge vogeltjes. Deze zijn overgedragen aan de Dierenambulance Nijmegen.

De belastingdienst heeft 9x dossier opgemaakt voor buitenlandse bestuurders die woonachtig zijn in Nederland maar met een buitenlands kenteken blijven rijden, 2x dossier voor misbruik handelaars kenteken. 3 auto’s zijn door hen inbeslaggenomen en afgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in