Zeker zestig moslimextremisten in Oost-Brabant: ook in Oss en Den Bosch

1

OSS/DEN BOSCH – Veiligheidsdiensten volgen in Oost-Brabant zo’n zestig moslimextremisten. Ruim twee derde van hen woont buiten de steden. Zeventien verdachten wonen in Den Bosch, Oss, Eindhoven en Helmond. 

De aanhouding van een terreurverdachte in een relatief klein dorp als Sint-Oedenrode vorige week komt niet helemaal uit de lucht vallen. Dreigend extremisme is een serieus probleem dat zich niet tot de Randstad beperkt.

“Van de zestig mensen die in beeld zijn wonen er 17 in de grote steden Den Bosch, Oss, Eindhoven en Helmond. De rest woont op het platteland”, zegt Houben. Of bij die zestig personen ook de aangehouden verdachten in Sint-Oedenrode zitten wil Houben niet zeggen. “Ik ga niet in op individuele dossiers.”

1 REACTIE

  1. Fijn dat we dat weten nu kunnen ze hun slag slaan waarop ze dan kunnen zeggen we hielden ze in de gaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in