Wethouder wil komst Van Cranenbroek niet opnieuw bekijken

7

OSS – Wethouder Frank den Brok geeft aan dat hij geen reden ziet om opnieuw naar de komst van megawinkel Van Cranenbroek te kijken. Dat werd donderdagavond duidelijk na vragen van de Osse raad.

In 2014 werd al tegen de komst van de megawinkel in Oss besloten. De risico’s voor winkeliers in de binnenstad zouden te groot zijn, zo luidde de conclusie.

Adri Geerts van de SP geeft aan dat het hoogtijd is dat er opnieuw wordt gelobbyd om Van Cranenbroek naar Oss te halen. Ook D66 liet weten nog steeds kansen te zien voor de grote zaak in Oss. “Cranenbroek is geen bedreiging voor ondernemers in het centrum. Wat ons betreft zijn ze van harte welkom”, zegt Frans Molenkamp.

Wethouder Den Brok was er in zijn antwoord kort over: “Er zijn geen nieuwe ontwikkelingen die reden geven om het besluit dat in 2014 al is genomen aan te passen.”

7 REACTIES

  1. Wat zijn het sukels in Oss.e raad het kan alleen maar beter worden met de komst van nieuwe winkels anders moeten ze de stad maar vlak schuiven en een wijk zetten wand het is nu toch niks ik koop Express al 8jaar alles in Uden ook al is het maar een speld gun het de stad echt geen cent is het niet waard

  2. Ik vind dat er een Cranenbroek in Oss moet komen, nu moeten mensen verweg om daar naartoe te gaan maar hoe moeten de mensen die geen vervoer of beperkingen er komen? Dat is de grootste vraag

  3. Oss wordt steeds meer een spookstad steeds meer winkels gaan oss uit mede door de kortzichtigheid van onze gemeenten , hoezo de ondernemers in de stad ? Telefoon winkels kledingwinkels het beeld wordt steeds minder mijn voorkeur om gezellig te gaan winkelen ligt in uden of den bosch ipv toe juichen blokken ze alles en iedereen die zich in oss zou willen vestigen maar ach wij hebben er geen verstand van !!!

  4. Het is jammer dat Frank den Brok zo over de komst van Cranenbroek denkt. Volgens mij is het een aanwinst voor Oss. Mensen die nu naar Schijndel rijden, komen dan misschien naar Oss. Als ze dan toch in Oss zijn, kunnen ze meteen even in het centrum gaan kijken wat juist weer gunstig is voor de ondernemers die er nu zitten. Het centrum in Oss loopt leeg. De gemeenteraad moest juist proberen om dit soort winkels naar Oss te halen om de rest van de ondernemers te redden. Een gemiste kans om dit niet te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in