Waterleiding in basisschool Beekgraaf in Nistelrode springt kapot, kinderen krijgen vrij

0

NISTELRODE – Een snelkoppeling van een waterleiding op de tweede verdieping van basisschool De Beekgraaf in Nistelrode sprong zondagavond kapot en zorgde voor enorme schade. Eerst stroomde de tweede verdieping vol water waardoor de vloer en het plafond daaronder compleet doorweekt raakten. Het water sijpelde ook naar de eerste verdieping.

Kinderopvang De Benjamin heeft al laten weten dat het ook de rest van de week voor opvang uitwijkt naar locatie de KanZ. De kinderen van de Beekgraaf zijn in ieder geval vandaag vrij, nog niet duidelijk is wat er de komende dagen gaat gebeuren omdat nog onduidelijk is hoe lang de opruim- en herstelwerkzaamheden gaan duren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in