Rus aangehouden voor dodelijke steekpartij in Oss

0

OSS – De politie heeft maandagavond een verdachte aangehouden voor de dodelijke steekpartij in Oss. Het gaat om een 25-jarige man uit Rusland. Hij zou zaterdagavond een man hebben neergestoken op de Molenweg in Oss.

De verdachte is aangehouden in een woning in Oss. De politie kwam hem op het spoor na onderzoek. Een team van twintig mensen houdt zich bezig met de zaak.

Bij de politie kwam zaterdagavond een melding binnen van een steekpartij in een huis aan de Molenweg. De hulpdiensten zagen voor het huis een man liggen. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Identiteit slachtoffer
Het onderzoek naar de steekpartij is nog in volle gang. De identiteit van het slachtoffer is volgens de politie nog niet voor honderd procent vastgesteld. Volgens buurtbewoners gaat het om een Poolse man. Hij zou daar pas sinds drie weken wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in