Plofkraak op geldautomaat Rabobank Geffen

0
( Foto : Maickel Keijzers / Hendriks Multimedia )

Geffen | In het bedrijfsverzamelgebouw de Florijn in Geffen gelegen aan het Dorpsplein, heeft in de nacht van maandag 22 mei op dinsdag 23 mei rond 3 uur een plofkraak plaatsgevonden bij de geldautomaat van Rabobank Oss Bernheze.

Er is schade aan het gebouw, maar de activiteiten in de Florijn kunnen doorgang vinden. De bank is erg geschrokken. Het is de tweede keer in korte tijd dat de bank getroffen is door het geweld van een plofkraak. Er zijn geen gewonden gevallen.

De politie doet onderzoek naar de plofkraak die grote schade heeft aangericht aan het pand. Volgens de laatste politieberichten zijn de daders van de plofkraak voortvluchtig. De opruimwerkzaamheden rondom het pand zijn inmiddels in volle gang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in