Afgehakte dierenpoot gevonden in Oss

0
Foto: Bert van Geffen @Twitter

OSS – Op verschillende plekken in Oss duiken afgehakte poten op, waarschijnlijk van een ree. De geschrokken vinders en de instanties staan voor een raadsel.

De 52-jarige Bert van Geffen heeft een hondenuitlaatservice en loopt iedere dag door het natuurgebied. Vlakbij de Cereslaan bleef hij verschrikt stilstaan. “Het lijkt me een poot van een ree! Ik heb dit nog nooit gezien! Dit kan echt niet.”

Boswachter Erik de Jonge zag de tweet en noemt het ‘niet zo spannend’. “Roofvogels vliegen regelmatig rond met hun prooi. Als ze het laten vallen, belandt het soms in een boom.” Wel zag de boswachter iets opmerkelijks aan de foto. “Het lijkt me een poot van een tam varken, dat is wel vreemd.” De politie heeft geen melding gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in