Omstander geweldincident beledigd hulpverleners : Een aanhouding

0

Oss | Op zondagavond omstreeks 21.30 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden in de Cannemanstraat te Oss. Hierbij zou een persoon gewond op straat achter zijn gebleven. Nadat de agenten met spoed ter plaatse waren gegaan troffen ze inderdaad het gewonde slachtoffer aan met daarbij diverse omstanders.

Bij het verlenen van hulp aan de gewonde man vonden diverse omstanders het nodig om het werk van de agenten te bekritiseren. Uiteindelijk vondt een van de omstanders het ook nodig de agenten te beledigen. Hierop is deze verdachte aangehouden. Omdat de verdachte niet meewerkte aan zijn aanhouding en verzet bood is er pepperspray gebruikt om deze onder controle te krijgen.

Het slachtoffer waarvoor de hulpverleners ter plaatse kwamen is naar het ziekenhuis gegaan voor medische hulp. Op een later tijdstip zal dit incident worden onderzocht omdat de medische hulp de eerste prioriteit heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in