Familie uit Oss wint jaar gratis rijden van Oostendorp Auto Mazda Uden

0
Marc van Mazda Uden reikt de prijs uit aan familie Ruijs

UDEN/OSS | Oostendorp Autogroep bestond afgelopen jaar 40 jaar. Ter ere van dit jubileum konden klanten van alle bedrijven die tot de groep behoren, meedingen naar mooie prijzen. Als hoofdprijs geeft het autobedrijf drie keer een jaar gratis autorijden weg. Familie Ruijs uit Oss is als klant van Oostendorp Auto Mazda Uden één van de gelukkige winnaars en heeft het komende jaar een Mazda2 op de oprit staan.


Naast de hoofdprijzen van een jaar gratis rijden geeft Oostendorp Autogroep nog veel meer prijzen weg. Bas Oostendorp, directeur van de autogroep: “Vorig jaar vierden we veertig weken feest samen met onze klanten door jubileumacties en cadeautjes bij aankopen. Feest vieren doe je immers samen.” De loterij is het sluitstuk van een mooi jubileumjaar. “Naast de hoofdprijzen geven we onder meer tien fietsen, dagjes uit, cadeaubonnen van Coolblue en kaartjes voor het Louwman museum weg aan onze klanten.” Bij alle vestigingen van Oostendorp Autogroep konden klanten afgelopen jaar een lootje invullen. Bij de Mazda vestiging in Uden is naast de hoofdprijs ook nog een fiets en een familie-uitje weggegeven. Oostendorp Auto Mazda Uden is de officiële Mazda dealer voor nieuwe auto’s, occasions en onderhoud voor de regio Oss en Uden.
Oostendorp Autogroep is een totaalaanbieder in mobiliteit in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland. Met onder meer dertien dealerbedrijven van de merken Toyota, Mazda en Hyundai, vier ABS Autoherstel Zuid schadeherstelbedrijven, vier Glasherstel Zuid autoruitspecialisten, een merkonafhankelijke leasemaatschappij, twee autoverhuurbedrijven en een verzekeringstak, is Oostendorp Autogroep nog steeds een familiebedrijf, maar wel een van formaat. Meer informatie op www.oostendorp-autogroep.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in