Werkzaamheden Nieuwe Hescheweg Oss gestart

0
Google Maps

OSS – De werkzaamheden aan Nieuwe Hescheweg in Oss zijn maandagochtend gestart. Tot en met 14 april wordt er aan de weg gewerkt van Oss tot Heesch.

De hoofdrijbaan van de rotonde Brierstraat Heesch tot het kruispunt Julianasingel Oss wordt het wegdek vernieuwd. De ongelijke ligging van de huidige betonplaten op de Nieuwe Hescheweg zorgt op dit moment voor geluidsoverlast.
Tussen de St. Wilpertslaan Oss en Benedictuslaan  Oss komt een tunnel voor dassen en klein wild.

Automobilisten kunnen via de N329 of via  Cereslaan rijden om in Heesch te komen. Woningen en bedrijven blijven vanuit één richting bereikbaar  via het fietstraat.  Voor fietsers blijft de fietsstraat en de Amelsestraat bereikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in