Snorder aangehouden in Oijen na rijden van zwarte taxi

0
SONY DSC

Oijen | Vanochtend omstreeks 05.00 uur controleerde agenten een voertuig met meerdere inzittende op de Kloosterstraat in Oijen. Tijdens de controle bleek dat de bestuurder een snorder (zwarte taxi) betrof welke passagiers naar huis bracht voor een vergoeding.

Omdat de bestuurder niet de benodigde papieren en vergunningen had voor het personenvervoer is deze aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex te ‘s-hertogenbosch. Ook is zijn voertuig in beslag genomen. Justitie zal later een beslissing nemen wat er met het voertuig moet gebeuren. De verdachte, een 47-jarige man uit Uden, had ook contant geld bij. Omdat het geld mogelijk is verdiend met snorren is ook dit in beslag genomen.

Buiten het strafrechtelijke dossier wat tegen de verdachte zal worden opgemaakt zal ook de Inspectie voor Leefomgeving en Transport in kennis worden gesteld. Als blijkt dat de snorder al eerder is gewaarschuwd voor het snorren via een voorlichtingsbrief kan het zijn dat bij herhaling een boete volgt van €10.000 per keer, met een maximum van €40.000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in