Rijschoolhoudster beschoten en twee jaar later wordt een verdachte opgepakt in tbs-kliniek

1

VENRAY – In een tbs-instelling in het Noord-Limburgse Venray is maandagmorgen een man aangehouden, die twee jaar geleden op een vrouw in Oss zou hebben geschoten.

Dit gebeurde bij de rijschoolhoudster thuis, aan de Narcishof. Het slachtoffer raakte lichtgewond. De dader vluchtte.

 

De politie denkt dat met zijn aanhouding het onderzoek nog niet rond is. De man zat in de instelling in verband met een gewapende winkeloverval in maart 2015 in het Overijsselse Holten.

‘Nieuwe feiten’
Bureau Brabant komt maandagavond met nieuwe feiten. Dit opsporingsprogramma van justitie, politie en Omroep Brabant tv besteedde er eerder aandacht aan.

De verdachte werd maandagmorgen rond halfacht opgepakt; hij is 45. Een maand na de overval in Holten zou hij de vrouw in Oss onder vuur hebben genomen. Nog dezelfde maand werd hij in Duitsland ingerekend. De politie hoopt met de aandacht voor deze zaak meer informatie te kunnen vergaren.

Weduwe van Hans van Geenen
De vrouw die aan de dood ontsnapte in haar woning, is de weduwe van Hans van Geenen die in 2008 werd geliquideerd op de snelweg A73. Van Geenen was actief in de hennepscene in Oss.

Overigens hield een arrestatieteam op de avond van de schietpartij in Oss hiervoor al een man aan. Dit gebeurde op het Seringenhof, in de buurt van Narcishof. Deze verdachte werd nog dezelfde week weer vrijgelaten.

bron : Omroepbrabant

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in