Rabobank Vinkel stort in na plofkraak

2
( Foto's : Maickel Keijzers /Hendriks Multimedia )

VINKEL – Een deel van het pand van de Rabobank in Vinkel is zondagnacht ingestort door een plofkraak bij de pinautomaat. Bewoners van twee appartementen moesten hun woning verlaten.

Niemand raakte gewond. De daders zouden een geld bedrag hebben buit gemaakt hoeveel is niet bekend. De daders zijn spoorloos en zijn vertrokken met een audi. De politie roept mensen, die iets hebben gezien of gehoord, op contact op te nemen met 0900 8844.

Regiokranten
In hetzelfde pand waren krantenmakers, van onder meer de nieuwssite Thuis in het Nieuws, op dat moment nog een reeks regiokranten aan het afmaken. Op de website is te lezen dat naast Thuis in het Nieuws ook de magazines van onder meer Het Veer, Lither Courant en Berghs Contact deze week niet normaal kunnen verschijnen. “Er wordt een oplossing gezocht voor een noodeditie.”

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in