Man aangehouden in Oss door arrestatieteam

0

Oss |De politie heeft zaterdagmorgen rond 8.00 uur een 42-jarige man aangehouden in zijn woning aan de Tubantenweg.

Bij de politie kwam rond 6.30 uur een melding binnen dat de man in de woning vernielingen zou hebben gepleegd en dat hij zijn vrouw en twee kinderen zou bedreigen. Omdat de man een bekende van de politie is en als vuurwapengevaarlijk bekend staat, werd het Arrestatieteam ingeschakeld. Deze vielen rond 8.00 uur de woning binnen. Daar hebben ze de man aangehouden en deze is ingesloten voor verder onderzoek. De woning was een ravage. De vrouw en de kinderen bleken fysiek ongedeerd. De omgeving van de woning is gedurende het incident enige tijd afgezet geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in