Getuigen gezocht van dodelijk incident op treinstation Rosmalen

0

Rosmalen/Oss | De politie komt graag in contact met mensen die donderdagmiddag 30 maart hebben gezien hoe een vrouw vanaf het perron op het NS-station op het spoor terechtkwam en direct werd aangereden door een passerende trein.

De 30-jarige vrouw uit Oss overleefde het niet. De politie is een onderzoek gestart. Het lichaam is daarom nog niet vrijgegeven. Zelfdoding wordt niet uitgesloten.

Omdat de politie de precieze feiten en omstandigheden omtrent haar dood wil weten vraagt zij getuigen van dit incident zich bij haar te melden. Het gebeurde omstreeks 14.10 uur op het perron van het station aan het Stationsplein. Indien u iets gezien heeft of anderszins waardevolle informatie heeft kunt u bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000, of u kunt het tipformulier invullen en verzenden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in