Vader met zoons opgepakt na diefstal minikraan

0

Oijen – Kort voor middernacht hield de politie woensdag een 57-jarige vader en zijn twee zoons (23 en 24 jaar) uit Oijen aan op verdenking van heling van een minikraan.

Het drietal kwam bij de politie in beeld na een melding van een bedrijf dat vanaf de Slabroekseweg in Nistelrode een minikraan was gestolen. Het bedrijf was zo alert om de kraan te voorzien van GPS, waardoor de locatie kon worden achterhaald.

Op het adres in Oijen trof de politie de gestolen minikraan aan, net als een gestolen zitmaaier en fiets die van diefstal afkomstig was. Er werden nog meer goederen aangetroffen, waaronder een andere zitmaaier, een bladblazer en een cirkelzaag. De onderzoekt de herkomst van de spullen. Intussen zitten vader en zoons vast op het bureau. Het drietal wordt verhoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in