Tegels naar voorbijrazende treinen gegooid, t.h.v. JOP Berghem

0

Berghem – De laatste tijd hebben wij meerdere meldingen ontvangen dat er vanaf de JOP (Jongeren Ontmoeting Plaats) aan de Kloosterstraat te Berghem met stukken trottoirtegel richting de treinen werd gegooid.

Treinen kunnen met een maximale snelheid van 140 kilometer per uur langs komen razen. Wij hoeven niet uit te leggen hoe gevaarlijk het is om dan met tegels richting die treinen te gooien. Wij pakken deze incidenten dan ook zeer serieus op!!

Om in te haken op het artikel, geplaatst door Omroep Brabant, zijn we op zoek naar getuigen. Heeft u iemand gezien die tegels naar treinen heeft gegooid? Weet u wie er verantwoordelijk is voor het gooien van de tegels? Neem dan contact op met 0900-8844 en vraag naar de wijkagent van Berghem. Ziet u iemand met spullen naar de treinen gooien? Bel dan direct 112!

Ook zijn we op zoek naar een inzittende van de trein waar een tegel door de ruit is gegooid. Deze inzittende raakte hierbij gewond. Het verzoek aan die persoon is om contact op te nemen met de politie in Oss via 0900-8844 en vragen naar de wijkagent van Berghem.

#RSCOOB
Ons kenmerk 2017035489

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in