Politie zoekt getuigen ernstig incident in Oss

1

OSS |Vanmiddag omstreeks 17.15 uur kwam er een melding binnen dat er een vrouw op het oude ziekenhuisgebouw stond.

Toen de agenten ter plaatse waren bleek inderdaad een vrouw op het laatste oude ziekenhuisgebouw te staan. Terwijl de hulpverlening werd opgestart en er getracht werd contact te leggen met de vrouw heeft deze helaas besloten om van het gebouw af te springen.

Helaas heeft de vrouw dit niet overleefd.

Tijdens dit incident kwamen er meerdere meldingen binnen van getuige welke haar hebben zien staan of zien springen. Wij willen deze mensen vragen om contact met ons op te nemen via 0900-8844. We spreken deze mensen graag persoonlijk en willen hen slachtofferhulp aanbieden voor dit heftige incident.

Wij wensen de nabestaanden van het slachtoffer veel sterkte met het verwerken met dit verlies.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in