Aankondiging Bureau Brabant 13 februari 2017

0
Overval Marskramer

Oss: Overval Marskramer
Op donderdagochtend 22 december 2016 wordt rond 9.00 uur een filiaal van de Marskramer overvallen. Twee gewapende mannen komen de zaak binnen net op het moment dat twee medewerksters de zaak willen openen.

Binnen in de zaak jagen ze het personeel de stuipen op het lijf. Vervolgens gaan de daders er in een klaarstaande auto vandoor. In deze uitzending laten we aan de hand van een reconstructie zien wat er precies gebeurde. Help ons mee deze overval op te lossen.

Maandagavond om 18.10 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald om **. 54 uur tot dinsdagmiddag 17.10 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in