Politie zoekt getuige van vechtpartij

0

Heesch – In Heesch raakten vrijdagmiddag 28 oktober twee mannen met elkaar in gevecht. De politie is op zoek naar een automobilist die mogelijk meer kan vertellen over hetgeen zich heeft afgespeeld.
Bij de politie kwam vrijdagmiddag rond 14.00 uur een melding binnen van een vechtpartij aan ’t Dorp in Heesch. Twee mannen van 38 en 31 jaar, beiden met een onbekende woonplaats, raakten met elkaar in gevecht. Het zijn bekenden van elkaar. De 31-jarige man liep een aantal snijwondjes in zijn gezicht op waaraan hij in het ziekenhuis werd behandeld. De 38-jarige verdachte klaagde over een bult op zijn hoofd. Beide verdachten zijn aangehouden vrijdagmiddag in Heesch. Na verhoor mochten zij zaterdag 29 oktober naar huis. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt dat doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling.
Automobilist gezocht

Voor het verdere onderzoek is de politie nog op zoek naar een specifieke getuige. Het gaat om een automobilist die tijdens de vechtpartij op ’t Dorp in Heesch was gestopt. De man zou geroepen hebben dat het tweetal op moest houden en is vervolgens weer doorgereden. Herkent u zichzelf in deze oproep of weet u wie deze man is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in